Печенье с шоколадом и апельсином

26 Просмотры
Издатель
Печенье с апельсином

Ингредиенты

Мука: 550 ~ 600 гр
Яйцо: 1 шт
Разрыхлитель - 10 г
Ванилин - 5 гр
125 гр - Сливочное масло ( либо маргарин)
40 гр - кукурузный крахмал
100 мл - апельсиновый сок
1 ст. л - апельсиновая цедра
150 гр - Сахар
100 мл - Растительное масло

Апельсин

Глазурь
Шоколад: 150 гр
Растительное масло: 1 ст.л

Выпекать при температура 170 * 20 - 25 минут



Malzemeleri

5 su bardağı + 5 silme yemek kaşığı miktar değişebilir dikkat ederek koyun
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 portakalın kabuğu ( rendele)
125 g oda ısısında tereyağı ( margarin de olur)
40 gr nişasta ( 2 tepeleme yemek kaşığı)
100 ml portakal suyu
150 - 170 g pudra şekeri
100 ml sıvıyağ

Üzerine koymak için 3 portakal ( lütfen çok ince doğra zar gibi neredeyse, doğradıktak sonra her birinin suyunu al temiz bir bezle veya havlu peçeteyle, aksi halde hamura su temas eder yumuşak olur)
Категория
блюда из яиц
Комментариев нет.
Купить ссылку здесь за руб.Поставить к себе на сайт