Zimska čorba koja prvo daje lepe uspomene na leto i jesen kad je sezona vrganja. Drugo, predivno će vas zagrejati i nahraniti u zimske dane. Treće, vas i vaše goste će oduševiti baršunasta tekstura čorbe. Ova čorba jako voli zeleniš gde su obavezni peršun, mirođija i mladi luk (sve ostalo po ukusu). Probajte dodati kašiku kisele pavlake u tanjir. Uživajte!
Sastav: 10% crnog luka, 40% krompira, 50% obarenih vrganja, maslac po potrebi, so, biber, lovor, zeleniš - po ukusu.
A winter soup that first brings back good memories of summer and autumn when it's the porcini mushroom season. Second, it will warm and nourish you wonderfully on winter days. Third, you and your guests will be delighted by the velvety texture of the soup. This soup really likes herbs, whith parsley, dill and spring onion mandatory (everything else is to taste). Try adding a spoonful of sour cream to your plate. Enjoy!
Ingerdients: 10% onion, 40% potato, 50% cooked porcini mushrooms, butter as needed, salt, pepper, bay leaf, herbs - to taste.
Зимний cуп, который, во-первых, вызывает приятные воспоминания о лете и осени, когда наступает сезон белых грибов. Во-вторых, он чудесно согреет и насытит вас в зимние дни. В-третьих, вы и ваши гости будете в восторге от бархатистой консистенции супа. Этот суп очень любит зелень, где обязательны петрушка, укроп и зеленый лук (все остальное – по вкусу). Попробуйте добавить в тарелку ложку сметаны. Наслаждайтесь!
Состав: лук репчатый 10%, картофель 40%, вареные белые грибы 50%, сливочное масло по необходимости, соль, перец, лавровый лист, зелень – по вкусу.
Sastav: 10% crnog luka, 40% krompira, 50% obarenih vrganja, maslac po potrebi, so, biber, lovor, zeleniš - po ukusu.
A winter soup that first brings back good memories of summer and autumn when it's the porcini mushroom season. Second, it will warm and nourish you wonderfully on winter days. Third, you and your guests will be delighted by the velvety texture of the soup. This soup really likes herbs, whith parsley, dill and spring onion mandatory (everything else is to taste). Try adding a spoonful of sour cream to your plate. Enjoy!
Ingerdients: 10% onion, 40% potato, 50% cooked porcini mushrooms, butter as needed, salt, pepper, bay leaf, herbs - to taste.
Зимний cуп, который, во-первых, вызывает приятные воспоминания о лете и осени, когда наступает сезон белых грибов. Во-вторых, он чудесно согреет и насытит вас в зимние дни. В-третьих, вы и ваши гости будете в восторге от бархатистой консистенции супа. Этот суп очень любит зелень, где обязательны петрушка, укроп и зеленый лук (все остальное – по вкусу). Попробуйте добавить в тарелку ложку сметаны. Наслаждайтесь!
Состав: лук репчатый 10%, картофель 40%, вареные белые грибы 50%, сливочное масло по необходимости, соль, перец, лавровый лист, зелень – по вкусу.
- Категория
- блюда из круп

Комментариев нет.