РОЖДЕСТВЕНСКИЙ ДЕКОР. ПРАЗДНИЧНЫЙ ДЕСЕРТ. ЗАСТОЛЬЕ В ГОСТЯХ У СЕСТРЫ.ЧИХУАХУА ТАНЦУЕТ.

34 Просмотры
Издатель
Предрождественский влог. Как я украсила ёлку, приготовила десерт и как мы собрались в гоcтях у моей сестры

Подборка любимых продуктов с Amazon https://www.amazon.com/shop/nataliyacarpenito

Crumble ( чем посыпать сверху и между слоями)
1/2 чашки 60 гр муки
1/4 чашки (1/2 палочки) рaстопленного масла
1/4 чашки запечённых и подсолённых тыквенных семячек
1/2 чайной ложки pumpkin pie spice
1/4 чайной ложки kosher salt
1/4 чашки тростникового сахара 50 гр
2 столовые ложки белого сахара
выпекать тонким слоем 20 -25 мин при температуре 180 по Целльсию


Крем

6 ст. ложек белого сахара 2 ст ложки тростникового сахара
1 упаковка 225 гр сливочного сыра
2 чашки сливок 480 мл
Сливки взбить отдельно до образования мягких пиков и сливочный сыр взбить отдельно с сахаром, затем спеденить вместе.



Тыквенный кекс ( хлеб)
Смешать отдельно
3 чашки муки 360 гр
1 1/2 ч ложки комбинированной специи ( импбирь, гвоздика, корица, мускатный орех)
1 1/4 ч ложки соды
1 ч ложки соли
3/4 ч ложки разрыхлителя

и отдельно

1 (15-ounce) банка косервированного тыквенного пюре, можно взять детское питание ( тыква) 440 мл
3 яйца
1 чашка брелого сахара 200 гр
3/4 чашки тростникового сахара 165 гр
1 1/2 палочки растопленного сливочного масла - 12 стол ложек

затем соеденить и переложить в форму для выпекания. Выпекать при температуре 180 по Цельсию 1 час и 10 минут

Ingredients for Trifle

1/2 cup all-purpose flour
1/4 cup (1/2 stick) unsalted butter, melted
1/4 cup roasted pumpkin seeds
1/2 teaspoon pumpkin pie spice
1/4 teaspoon kosher salt
1/4 cup plus 2 tablespoons packed dark brown sugar, divided
8 tablespoons granulated sugar, divided
2 cups heavy cream
2 8-ounce packages cream cheese, softened
12 cups 1-inch cubes pumpkin bread (from 1 large loaf)

Preheat oven to 350°F. Stir together flour, butter, pepitas, pumpkin pie spice, salt, 1/4 cup brown sugar, and 2 tablespoons granulated sugar in a medium bowl. Spread evenly on a rimmed baking sheet lined with parchment paper. Bake until golden brown, 20 to 25 minutes. Stir to break up any large pieces. Let cool completely, about 15 minutes.


Beat cream in a medium bowl with an electric mixer on medium-high speed until soft peaks form, about 90 seconds. Beat cream cheese and remaining 2 tablespoons brown sugar and 6 tablespoons granulated sugar in a large bowl with mixer on medium speed until smooth, about 1 minute. (No need to clean beaters in between.)


Fold half of whipped cream into cream cheese mixture until just combined. Fold in remaining whipped cream.


Place 4 cups pumpkin bread cubes in a large trifle dish. Spread 2 cups cream cheese mixture over bread; sprinkle with 1/2 cup pepita streusel. Repeat layers twice. Sprinkle trifle with remaining 1/2 cup streusel. Refrigerate, covered, for up to 1 day.

Ingredients for Pumpkin Bread

3 cups all-purpose flour
1 1/2 teaspoons pumpkin pie spice
1 1/4 teaspoons baking soda
1 teaspoon kosher salt
3/4 teaspoon baking powder
1 (15-ounce) can pumpkin puree
3 large eggs
1 cup granulated sugar
3/4 cup packed dark brown sugar
3/4 cup unsalted butter (1 1/2 sticks)
Directions

Preheat the oven to 350°F.

Whisk flour, pumpkin pie spice, baking soda, kosher salt, and baking powder in a large bowl.

Whisk pumpkin puree, eggs, granulated sugar, brown sugar, and melted butter in a medium bowl. Add pumpkin mixture to flour mixture; stir until just combined. Pour into a greased 9-by-5-in. loaf pan.

Bake until bread is golden brown and baked through, about 1 hour, 10 minutes. Let cool in pan for 10 minutes. Remove from pan and let cool completely on a wire rack. Store tightly wrapped at room temperature for up to 3 days.


Time codes:
00:00 - 02:06 вступление
02:06 - 08:02 украшаю ёлку
08:02 - 23:25 тыквенный Trifle
23:25 - 23:55 собираюсь в гости
23:55 - 34:00 в гостях у сестры

#Pumpkintrifle #Christmasdecor #Christmastree
Категория
десерты
Комментариев нет.