Чудесная выпечка с любой начинкой, которая подходит как на каждый день, так и украсит любой праздничный стол. Съедаются мгновенно. Для начала надо приготовить простое тесто на кефире разделить на порции, 12 частей, раскатать каждый диаметром 20 см и сложить по 6 слоёв в стопку и между слоями смазать размягчённым сливочным маслом, полученные слоёные заготовки ставим в холодильник (можно и в морозилку ) на то время пока застынет масло, за это время приготовить любую начинку у нас сыр с творогом можно нарезать петрушку или зелёный лук, получается тоже очень вкусно. Достать тесто из холодильника, раскатать в прямоугольный пласт, завернуть в рулет, разделить на части шириной 2 пальца, каждую поставить вертикально немного надавить и раскатать в лепёшку в центр выкладываем начинку и закрыть так как показано на видео рецепте. Полученные заготовки переложить на противень. Смазать молоком или маслом или желтком, после чего ставим в духовку при температуре 180 градусов на 25 - 30 минут и можно подавать на стол. Приятного аппетита
Ингредиенты:
кефир - 1 стакан - 250 мл
пищевая сода - 0.5 ч л
соль - 0.5 ч л
2 яйца
растительное масло - 50 мл
мука - 3 стакана (250мл) - 480 г
Начинка:
творог - 100 г
сыр - 100 г
сливочное масло для смазки - 100 г
#кулинария#выпечка#начинка#пирог#картошка #ужин #с_сыром#рецепт#грибы#cooking#грудка#курица#курники#картошкаскурицей#хачапури #дрожжевоетесто #песочное #baking#тесто #пирожки #пироги
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
Wonderful pastries with any filling, which are suitable for every day and will decorate any holiday table. Eaten instantly. First you need to prepare a simple kefir dough, divide into portions, 12 parts, roll out each with a diameter of 20 cm and fold 6 layers into a stack and grease with softened butter between layers, put the resulting puff pastries in the refrigerator (you can also put them in the freezer) for the time being While the butter hardens, during this time you can prepare any filling; we have cheese and cottage cheese, you can chop parsley or green onions, it also turns out very tasty. Take the dough out of the refrigerator, roll it into a rectangular layer, wrap it into a roll, divide it into pieces 2 fingers wide, put each one vertically, press a little and roll it into a flat cake, put the filling in the center and close it as shown in the video recipe. Transfer the resulting preparations to a baking sheet. Grease with milk or butter or yolk, then put in the oven at 180 degrees for 25 - 30 minutes and can be served. Bon appetit
Ingredients:
kefir - 1 glass - 250 ml
baking soda - 0.5 tsp
salt - 0.5 tsp
2 eggs
vegetable oil - 50 ml
flour - 3 cups (250ml) - 480 g
Filling:
cottage cheese - 100 g
cheese - 100 g
butter for lubrication - 100 g
#cooking#baking#filling#pie#potatoes #dinner #with_cheese#recipe#mushrooms#cooking#breast#chicken#kurniki#potatoeschicken#khachapuri #yeast dough #shortbread #baking#dough #pies #pies
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion in comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
Ингредиенты:
кефир - 1 стакан - 250 мл
пищевая сода - 0.5 ч л
соль - 0.5 ч л
2 яйца
растительное масло - 50 мл
мука - 3 стакана (250мл) - 480 г
Начинка:
творог - 100 г
сыр - 100 г
сливочное масло для смазки - 100 г
#кулинария#выпечка#начинка#пирог#картошка #ужин #с_сыром#рецепт#грибы#cooking#грудка#курица#курники#картошкаскурицей#хачапури #дрожжевоетесто #песочное #baking#тесто #пирожки #пироги
Подписывайтесь на мой канал, ставьте пальчики вверх и пишите свое мнение комментарии
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
Wonderful pastries with any filling, which are suitable for every day and will decorate any holiday table. Eaten instantly. First you need to prepare a simple kefir dough, divide into portions, 12 parts, roll out each with a diameter of 20 cm and fold 6 layers into a stack and grease with softened butter between layers, put the resulting puff pastries in the refrigerator (you can also put them in the freezer) for the time being While the butter hardens, during this time you can prepare any filling; we have cheese and cottage cheese, you can chop parsley or green onions, it also turns out very tasty. Take the dough out of the refrigerator, roll it into a rectangular layer, wrap it into a roll, divide it into pieces 2 fingers wide, put each one vertically, press a little and roll it into a flat cake, put the filling in the center and close it as shown in the video recipe. Transfer the resulting preparations to a baking sheet. Grease with milk or butter or yolk, then put in the oven at 180 degrees for 25 - 30 minutes and can be served. Bon appetit
Ingredients:
kefir - 1 glass - 250 ml
baking soda - 0.5 tsp
salt - 0.5 tsp
2 eggs
vegetable oil - 50 ml
flour - 3 cups (250ml) - 480 g
Filling:
cottage cheese - 100 g
cheese - 100 g
butter for lubrication - 100 g
#cooking#baking#filling#pie#potatoes #dinner #with_cheese#recipe#mushrooms#cooking#breast#chicken#kurniki#potatoeschicken#khachapuri #yeast dough #shortbread #baking#dough #pies #pies
Subscribe to my channel, put your fingers up and write your opinion in comments
https://www.youtube.com/channel/UCY9Z6-_8H_hg2Eft1_WTnxg?view_as=subscriber
https://dzen.ru/profile/editor/id/622ce7c8811d761462ef111a
- Категория
- выпечка
Комментариев нет.