Jelly
Ingredients:
Sour cream, sugar, vanillin, gelatin - 1-2 tablespoons, strawberries.
Sugar, vanilla, and heated gelatin were added to the sour cream.
The sour cream was placed in the refrigerator.
Add gelatin to the strawberries and wait for it to dissolve.
You can pour it into two plates separately, or on top of each other.
For a more marmalade consistency, add a little more gelatin.
Waiting for it to harden. Bon appetit!! Желе
Ингредиенты:
Сметана ,сахар,ванилин,желатин-1-2ст.ложки,клубника.
В сметану добавили сахар,ваниль,и подогретый желатин.
Сметану погрузили в холодильник.
В клубнику добавляем желатин и ждем растворения.
Можно разлить в две тарелки отдельно,а можно друг на друга.
Для более мармеладной консистенции добавляем немного больше желатина.
Ждем застывания.Приятного аппетита!!
Ingredients:
Sour cream, sugar, vanillin, gelatin - 1-2 tablespoons, strawberries.
Sugar, vanilla, and heated gelatin were added to the sour cream.
The sour cream was placed in the refrigerator.
Add gelatin to the strawberries and wait for it to dissolve.
You can pour it into two plates separately, or on top of each other.
For a more marmalade consistency, add a little more gelatin.
Waiting for it to harden. Bon appetit!! Желе
Ингредиенты:
Сметана ,сахар,ванилин,желатин-1-2ст.ложки,клубника.
В сметану добавили сахар,ваниль,и подогретый желатин.
Сметану погрузили в холодильник.
В клубнику добавляем желатин и ждем растворения.
Можно разлить в две тарелки отдельно,а можно друг на друга.
Для более мармеладной консистенции добавляем немного больше желатина.
Ждем застывания.Приятного аппетита!!
- Категория
- блюда из молочных продуктов
Комментариев нет.