ИНГРЕДИЕНТЫ
○ свинина 400г
○ квашеная капуста 400г
○ лук репчатый 1 шт
○ перловка 3/4 ст
○ тмин 0.5 ч.л.
○ соль, перец по вкусу
○ вода 500 мл
ПРИГОТОВЛЕНИЕ
1. Для начала замочить перловку в холодной воде минимум на час.
2. Обжарьте порезанное мясо на сильном огне 5 минут, при этом постоянно помешивая.
3. Добавьте лук, и обжарьте на среднем огне до мягкости лука, добавьте соль и перец по вкусу.
4. Переложите мясо с луком в мультиварку, добавьте квашеную капусту, перловую крупу, тмин и залейте кипятком. Перемешайте.
5. Готовьте в мультиварке в режиме для приготовления круп/гарнира 1 час.
INGREDIENTS
○ pork 400g
○ sauerkraut 400g
○ onion 1 pc.
○ pearl barley 3/4 tbsp
○ cumin 0.5 tsp.
○ salt, pepper to taste
○ water 500 ml
COOKING
1. First, soak the pearl barley in cold water for at least an hour.
2. Fry the chopped meat over high heat for 5 minutes, stirring constantly.
3. Add the onion and fry over medium heat until the onion is soft, add salt and pepper to taste.
4. Transfer the meat and onions to a slow cooker, add sauerkraut, pearl barley, cumin and pour boiling water over it. Stir.
5. Cook in a slow cooker on the cereal/side dish setting for 1 hour.
○ свинина 400г
○ квашеная капуста 400г
○ лук репчатый 1 шт
○ перловка 3/4 ст
○ тмин 0.5 ч.л.
○ соль, перец по вкусу
○ вода 500 мл
ПРИГОТОВЛЕНИЕ
1. Для начала замочить перловку в холодной воде минимум на час.
2. Обжарьте порезанное мясо на сильном огне 5 минут, при этом постоянно помешивая.
3. Добавьте лук, и обжарьте на среднем огне до мягкости лука, добавьте соль и перец по вкусу.
4. Переложите мясо с луком в мультиварку, добавьте квашеную капусту, перловую крупу, тмин и залейте кипятком. Перемешайте.
5. Готовьте в мультиварке в режиме для приготовления круп/гарнира 1 час.
INGREDIENTS
○ pork 400g
○ sauerkraut 400g
○ onion 1 pc.
○ pearl barley 3/4 tbsp
○ cumin 0.5 tsp.
○ salt, pepper to taste
○ water 500 ml
COOKING
1. First, soak the pearl barley in cold water for at least an hour.
2. Fry the chopped meat over high heat for 5 minutes, stirring constantly.
3. Add the onion and fry over medium heat until the onion is soft, add salt and pepper to taste.
4. Transfer the meat and onions to a slow cooker, add sauerkraut, pearl barley, cumin and pour boiling water over it. Stir.
5. Cook in a slow cooker on the cereal/side dish setting for 1 hour.
- Категория
- блюда из круп
Комментариев нет.