Ингредиенты:
- небольшой камамбер
- тыква
- мед
- фисташки
- инжир
- тимьян
Тыкву нарезать ломтиками, сверху выложить камамбер, полить оливковым маслом, посыпать фисташками, выложить на каждый ломтик веточку тимьяна, отправить в духовку 180 градусов на 20-30 минут (в зависимости от духовки), лучше периодически проверять готовность блюда, так как разные духовки, а во-вторых, разный бывает камамбер, может уплыть.
…
Ingredients:
- a small camembert
- pumpkin
- honey
- pistachios
- fig
- thyme
Cut the pumpkin into slices, put Camembert on top, pour olive oil, sprinkle with pistachios, put a sprig of thyme on each slice, send to the oven at 180 degrees for 20-30 minutes (depending on the oven), it is better to periodically check the readiness of the dish, since first different ovens, and secondly, Camembert is different, it can float.
#pumpkin #pumpkinwithcamembert #camembert #cheese #камамбер #cookathome #fastcooking #cooking #foodstagram #tasty #healthyandtasty #рецепт #закуска #snacks
- небольшой камамбер
- тыква
- мед
- фисташки
- инжир
- тимьян
Тыкву нарезать ломтиками, сверху выложить камамбер, полить оливковым маслом, посыпать фисташками, выложить на каждый ломтик веточку тимьяна, отправить в духовку 180 градусов на 20-30 минут (в зависимости от духовки), лучше периодически проверять готовность блюда, так как разные духовки, а во-вторых, разный бывает камамбер, может уплыть.
…
Ingredients:
- a small camembert
- pumpkin
- honey
- pistachios
- fig
- thyme
Cut the pumpkin into slices, put Camembert on top, pour olive oil, sprinkle with pistachios, put a sprig of thyme on each slice, send to the oven at 180 degrees for 20-30 minutes (depending on the oven), it is better to periodically check the readiness of the dish, since first different ovens, and secondly, Camembert is different, it can float.
#pumpkin #pumpkinwithcamembert #camembert #cheese #камамбер #cookathome #fastcooking #cooking #foodstagram #tasty #healthyandtasty #рецепт #закуска #snacks
Комментариев нет.